Terugbetalingsbeleid

Wij waarderen uw aankoop bij Nono Zero en streven ernaar om u een uitstekende winkelervaring te bieden. Als u echter niet tevreden bent met uw aankoop, hebben wij een duidelijk en eenvoudig terugbetalingsbeleid voor u opgesteld. Lees het onderstaande beleid zorgvuldig door voordat u een terugbetaling aanvraagt:

  1. Terugbetalingsperiode: U heeft het recht om binnen 14 kalenderdagen na ontvangst van het product een terugbetaling aan te vragen. Na deze periode kunnen wij helaas geen terugbetalingen meer accepteren.

  2. Voorwaarden voor terugbetaling: Om in aanmerking te komen voor een terugbetaling, moet het product in de originele staat zijn, ongeopend, ongebruikt en onbeschadigd, en in de originele verpakking. Bewaar ook uw aankoopbewijs of betalingsbewijs, omdat dit nodig kan zijn voor het verwerken van uw terugbetaling.

  3. Uitsluitingen: Sommige producten zijn uitgesloten van ons terugbetalingsbeleid. Deze omvatten, maar zijn niet beperkt tot, gepersonaliseerde items, bederfelijke goederen, digitale downloads, cadeaubonnen en hygiënegevoelige producten zoals ondergoed, badkleding en cosmetica.

  4. Verzendkosten: U bent verantwoordelijk voor de verzendkosten van het retourneren van uw product. Verzendkosten worden niet terugbetaald, tenzij het product defect is of verkeerd is geleverd door Nono Zero.

  5. Verwerking van terugbetalingen: Zodra uw geretourneerde product is ontvangen en geïnspecteerd, zullen wij u per e-mail op de hoogte stellen van de goedkeuring of afwijzing van uw terugbetalingsverzoek. Als uw verzoek is goedgekeurd, wordt uw terugbetaling automatisch verwerkt en binnen 14 dagen teruggestort op uw oorspronkelijke betaalmethode.

  6. Vertraagde of ontbrekende terugbetalingen: Als u na 14 dagen nog geen terugbetaling heeft ontvangen, controleer dan eerst uw bankrekening of neem contact op met uw bank of creditcardmaatschappij. Het kan enige tijd duren voordat uw terugbetaling officieel wordt verwerkt. Als u na deze stappen nog steeds geen terugbetaling heeft ontvangen, neem dan contact met ons op via contact.

Als u vragen heeft over ons terugbetalingsbeleid, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan altijd klaar om u te helpen en eventuele problemen op te lossen.