Bestelling en levering

Bestelling en levering bij Nono Zero

Het plaatsen van een bestelling en de levering van uw alcoholvrije dranken bij Nono Zero verloopt eenvoudig en efficiënt. Hieronder vindt u meer informatie over het bestel- en leveringsproces:

  1. Bestelling plaatsen: U kunt uw gewenste alcoholvrije dranken eenvoudig selecteren en toevoegen aan uw winkelwagen op onze website. Zodra u klaar bent met winkelen, gaat u naar de kassa om uw bestelling af te ronden. Vul uw gegevens in, kies uw gewenste betaalmethode en bevestig uw bestelling.

  2. Orderbevestiging: Na het plaatsen van uw bestelling ontvangt u een orderbevestiging per e-mail met daarin een overzicht van uw bestelling en de gekozen betaalmethode.

  3. Verwerking van uw bestelling: Zodra wij uw bestelling en betaling hebben ontvangen, gaan we aan de slag om uw bestelling zo snel mogelijk te verwerken en verzendklaar te maken. De verwerkingstijd kan variëren afhankelijk van de beschikbaarheid van de producten en het bestelvolume.

  4. Verzending: Na het verwerken van uw bestelling zullen wij uw pakket verzenden met een betrouwbare pakketdienst. U ontvangt een verzendbevestiging met een Track & Trace-code, zodat u uw pakket kunt volgen tot aan uw voordeur.

  5. Levertijd: De levertijd is afhankelijk van de gekozen verzendmethode en uw locatie. Over het algemeen kunt u uw pakket binnen enkele werkdagen na verzending verwachten. Houd er echter rekening mee dat de levertijd langer kan zijn tijdens feestdagen of bij extreme weersomstandigheden.

  6. Ontvangst van uw bestelling: Controleer bij ontvangst van uw bestelling of de geleverde producten overeenkomen met uw bestelling en of ze in goede staat zijn. Mocht u problemen ondervinden met uw bestelling, zoals beschadigde of verkeerde producten, neem dan zo snel mogelijk contact met ons op, zodat we samen een passende oplossing kunnen vinden.

Mocht u vragen of opmerkingen hebben over het bestel- en leveringsproces bij Nono Zero, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Ons team staat altijd klaar om u te helpen en uw vragen te beantwoorden.