Haal het kerstgevoel alvast in huis met deze betoverende Berry Bliss Hot Cocoa! Een warme, feestelijke traktatie vol zoete, fruitige tonen. Perfect om bij op te warmen tijdens gezellige avonden. De subtiele roze kleur, romige topping, en feestelijke sprinkles maken dit drankje een lust voor het oog én de smaakpapillen.
Ingrediënten:
- 60 ml Lyre's Amaretti
- 30 ml Lyre's White Cane
- 30 ml Monin witte chocoladesiroop
- 15 ml Monin frambozensiroop
- 120 ml kokosmelk (of een andere romige plantaardige melk)
Bereiding:
- Verhit de kokosmelk samen met de witte chocolade- en frambozensiroop in een steelpan. Laat het niet koken.
- Giet in een hittebestendige mok de Lyre's Amaretti en Lyre's White Cane. Voeg hier 85 ml van het warme melk-mengsel aan toe en roer goed door.
- Werk af met een flinke toef slagroom, een scheutje frambozensiroop, fijngehakte amandelen en feestelijke sprinkles in rood, groen, zilver en goud.
Genietmoment:
Deze niet-alcoholische traktatie is een echte eyecatcher op de feesttafel en brengt gegarandeerd warmte en gezelligheid.