Abstinence Spirits

Abstinence Spirits

Abstinence Spirits: Een Revolutie in Alcoholvrije Elegantie, Geïnspireerd door Noodzaak en Natuur

In de wijnrijke valleien van Zuid-Afrika, waar traditie en innovatie samensmelten, werd Abstinence Spirits geboren uit de visie van een ervaren wijnmaker. Toen de wereld werd getroffen door de pandemie en Zuid-Afrika een volledige alcoholverbod instelde, zag oprichter Stefan Coetzee, voortkomend uit een rijke wijntraditie, zich voor een uitdaging gesteld. Deze ongekende tijden vroegen om creatieve oplossingen, en zo werd, uit de noodzaak voor een alternatief, het idee voor Abstinence Spirits geboren. In 2020, samen met Pierre Strydom, lanceerden zij een lijn van premium, alcoholvrije spirits en aperitieven die niet alleen een trend zetten maar ook een nieuwe standaard van genieten introduceerden.

Een Toost op Innovatie en Duurzaamheid

Dit bekroonde merk, onderdeel van Curated Beverages Ltd., viert de unieke flora van Zuid-Afrika’s Cape Floral Kingdom, met een assortiment dat de meest verfijnde ingrediënten en botanische producten uit deze biodiverse regio benut. Abstinence Spirits weerspiegelt een toewijding aan zowel innovatie als de natuur, waarbij elke spirit en aperitief een suikervrije en caloriearme optie biedt die de schoonheid en diversiteit van Zuid-Afrikaanse botanicals in de spotlight zet.

Een Pallet van Pure, Alcoholvrije Verfijning

Met vier non-alcoholische spirits - Cape Citrus, Cape Floral, Cape Spice, en Epilogue X - en twee aperitieven, Blood Orange en Lemon, biedt Abstinence Spirits een breed spectrum aan smaken. Deze producten, verrijkt met lokale botanicals zoals buchu, cassia en honeybush, zijn het resultaat van een zorgvuldig ambachtelijk distillatieproces. De onlangs toegevoegde ready-to-drink spritzes breiden het gemak en de toegankelijkheid van de collectie verder uit, perfect voor hen die de voorkeur geven aan verfijnde, alcoholvrije alternatieven.

Ambachtelijke Creatie met een Hart voor de Natuur

Het hart van Abstinence Spirits ligt in het delicate productieproces, waarbij elke batch wordt gedistilleerd via een methode die de pure essentie van de gebruikte botanicals vangt. Dit proces, een combinatie van maceratie, dampinfusie en hydrosolen, verzekert dat elke fles doordrenkt is met de geest en smaken van het Cape Floral Kingdom. Dit alles gebeurt met een diepe toewijding aan duurzaamheid, waarbij een deel van de verkoop bijdraagt aan het behoud van de biodiversiteit die de inspiratie vormde voor dit unieke merk.

De Kunst van Mixologie, Heruitgevonden

Abstinence Spirits nodigt uit tot experiment en innovatie in de wereld van mixologie, met een reeks aan mogelijkheden voor het creëren van boeiende no- en low-alcohol cocktails. Van de verfrissende sprankeling van een Cape Citrus Spritz tot de diepe, rokerige tonen van een Epilogue X on the rocks, deze spirits vormen een solide basis voor creatieve cocktailcreaties.

In een tijd waarin de vraag naar gezondere, bewustere drinkopties een hoogtepunt bereikt, bewijst Abstinence Spirits dat noodzaak inderdaad de moeder is van uitvinding. Door de onverwachte draai van een alcoholverbod om te zetten in een kans, hebben Stefan Coetzee en zijn team een reeks exceptionele, alcoholvrije spirits gecreëerd die de rijke smaken van Zuid-Afrika vieren. Abstinence Spirits staat niet alleen voor een bewuste keuze maar belichaamt ook de veerkracht en creativiteit van een wijnmaker die weigerde zich neer te leggen bij de beperkingen van een pandemie. Proost op de gezondheid van zowel onszelf als onze prachtige planeet!

Volgende lezen

Copenhagen Sparkling Tea - Alle 3 de smaken
Gezondheidsvoordelen van Alcoholvrije Drankjes: Waarom Kiezen voor Alcoholvrij?